viernes, 27 de enero de 2017

Posicions de model projectades i en viu.


Posició de model projectada.
Làmina 50 x 70 cm.
Tècnica: carbonet.
Aquesta activitat de dibuix artístic del segon trimestre consisteix a començar a estructurar i dibuixar el cos humà a través de l'anatomia.
 
Per a realitzar aquest tipus d'activitat, primer vam començar a dibuixar a la llibreta d'artista unes fotocòpies d'un llibre d'anatomia.
A continuació, vam començar a dibuixar posicions de persones projectades a l'aula fins a tenir una base.
Seguidament han vingut models a l'aula, una dona durant dues hores i un noi durant dues hores més repartides un dia a la setmana l'home i l'altre dia la dona.
 
Tot i que van venir els models dues hores, les posicions eren de 45' cadascuna, és a dir, que van realitzar dues posicions per a què nosaltres les dibuixéssim.
 
Posició de model en viu.
Làmina 50 x 70 cm.
Tècnica carbonet.
16 / 01 / 2017.
La primera posició tant de l'home com de la dona era una posició de peu i la segona era una posició assentats, aquesta posició era molt més difícil perquè produïa un escorç en algunes zones del cos.
 
Ha sigut una molt bona experiència en la que personalment he après molt, tot i que encara he de millorar i aprendre molt més.

Estic molt contenta amb el meu l'esforç, ja que al principi no em veia amb cor per dibuixar figura humana, però amb el temps i la pràctica la meva tècnica està millorant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario